20 Mart 2015

5 in 1 beauty care massager..

Bu aralar biliyorsunuz bu pilli yüz temizleme fırçaları çok revaçta, özellikle Sephora'nın Clarisonic Mia'yı hayatımıza sokması ile bir fırçalı yüz temizleme çılgınlığı başladı. Bunu Braun ve Clinique izledi. Kullanıcı yorumları ve ürün fiyatları  bu aşamada çok fark göstermeye başladı. Clarisonic'den genel olarak herkes memnun ama fiyatı 380 TL. ile  pahalı ve Sephora yoksa erişimi de zor. Clinique daha da pahalı, 399 TL. ve kullanıcı yorumlarından genelde memnun kalınmadığını anlıyorum. Braun'un ise fiyatı yaptığım araştırmalara göre TeknoSA'da 199 TL. imiş ve sadece fırça değil epilatör başlığı da var. Ancak henüz hakkında yeterli olumlu ya da olumsuz yorum okumadım, o nedenle nasıldır bilemiyoruz. Bunların dışında bu tarz bir ürün sanırım bir Watsons'da varmış ama çok emin değilim şimdi.

5 in 1 beauty care massager
Ben aslında yüzümü Konjac temizleme süngeri ile temizliyorum ve çok da memnunum. Ama bu fırçalara da kayıtsız kalamayacağımı biliyordum. Tabi ilk etapta yukarıda saydığım paraları vermek istemedim ve bir blogda gördüğüm (hangisi unuttum, eğer okuyorsa yorum bıraksın heme güncellerim yazıyı) Ali Express'de satılan ve 5.55 $ olan (evet doğru okudunuz Türk parası ile 12-13 TL.'ye geliyor) bu 5 değişik aparatlı minik aleti buradaki satıcıdan kargo bedava olarak aldım. 22.01.2015'de sipariş vermişim, 12.02.2015'de elime ulaştı, gayet başarılı bence.

5 in 1 beauty care massager

5 aparat var değiştim, tabi bunlardan en merak ettiğim yüz temizleme fırçası oldu ve heme de kullanmaya başladım. Diğer pahalı kardeşleri gibi otomatik bir timerı yok, yani fırçayı yüzünüzde kullanacağınız zamanı siz ayarlıyorsunuz. Fırça orta sertlikte, yüzü acıtmıyor, çizmiyor ama yine de 1-2 dakikadan fazla kullanım önermem daha sonrasında hafif kızarma yapabiliyor. Ben yüzümü önce Konjac ile köpürtüp, daha sonra buna geçmeyi tercih ediyorum. 3 haftalık kullanım sonunda; yüzümü öncelikle makyajdan arındırdığım için bu bir nevi masaj+peeling gibi oluyor. Yüzüme dairesel hareketlerle masaj yapıyorum ve kan dolaşımını arttırıyorum. Tamamen makyajdan arındırma diye bir şey söz konusu değil. o nedenle pahalı kardeşleri de aynı etkide olacaktır diye düşünüyorum. Hem de bir şey söyleyeyim, ben bunu kullanmayı da unutuyorum zaten, o nedenle çok paralar döküp, almaya gerek yok bence.


5 in 1 beauty care massager

Diğer aparatları da incelersek; sağdaki pembe ponza taşına benzeyen şey evet sanırım daha hafif bir ponza taşı, yüzde ponzaya ne gerek var diyebilirsiniz ama ben parmaklarımın sertleşen taraflarına kullandım ve iyi de oldu, ölü deriyi nazikçe atıyor. Ayrıca hadi bir deneyeyim diye yüzüme sürdüğümde de şurada bahsettiğim tüy dökücü ped ile etkisinin aynı olduğunu keşfettim. Minik yüz tüylerini kökünden söktü aldı. Tabi bunu herkese öneremiyeceğim, uzun vadede yüzde etkisi ne olur bilemem çünkü.
Üstte gördüğünüz masaj başlığı ise en sevdiğim oldu, bütün gün onu yüzümde dolaştırabilirim.  Alttaki iki sünger başlı aparatın ise ne işe yaradığını anlamış değilim. İçinde kullanım kılavuzu var ama Çince. Satış sayfalarından anladığım kadarı ile de daha yumuşak masaj yapmak için kullanılıyorlar sanırım. Yine sitedeki anlatımına göre duşta kullanıma da uygun olduğunu anlıyorum ama o pil haznesi falan bana o kadar korunaklı gelmediği için kullanmayı düşünmüyorum.

Sonuçta aldığım fiyata göre başarılı buldum, ara sıra kullanırım ama 350-400 TL. verip de alacağım bir şey kesinlikle değil. Denemek için verdiğim linkten sipariş edebilirsiniz, garanti değil ama büyük olasılıkla gelecektir.
Sevgiler..

16 yorum:

  1. Bende bu tarz bişey almayı düşünüyordum ama Mia mı Braun mu karar veremiyorum. Aslında denemek için en iyisini yapmışsın. Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider teşekkürler bunu deneyince pahalı muadillerine pek gerek olmadığını anladım :))

      Sil
  2. This is really nice!
    New post: http://dimplekhadi.blogspot.com/2015/03/prom-dresses-with-promtimescouk.html

    YanıtlaSil
  3. En mantıklısı bence de o kadar para vermek yerine böyle muadilini alıp bir süre denemek.Çoğu kişi derinlemesine temizliğe sebep olduğu için sivilcelenme olduğunu söylemiş.Umarım öyle bir şeyle karşılaşmazsınız.Kucak dolusu sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dolapperisi evet cildimde bir sivilcelenme oldu ama geçiyor belki de bundandır aklıma gelmemişti ama iyi oldu çıktılar geçiyorlar :)

      Sil
  4. Fiyatı da ne kadar uygunmuş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda teşekkürler evet çok iyi fiyatı :))

      Sil
  5. clarisonic 510tl oldu geçen ay. İndirim öncesi bindirim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam valla hiç gerek yok bence okuduğum bütün yorumlar uzun vadede memnun kalınmadığını gösteriyor. ayda bir kullanmak için de bu yeter de artar bile bana :-))

      Sil
  6. Clairosonic ve benzeri fırçaları hem merak ediyorum, hem de uzun vadede cildi yorduğu yorumlarını okuyup vazgeçiyorum. Cildim zaten hassas, en iyisi o kadar para vermeden bunları denemek.Aliexpress'i bu yüzden seviyorum ,bunun gibi pekçok ürünün çakmasını bulabiliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün kesinlikle canım kullanmayacağım bir şeye bir sürü para bayılmamış oldum bir heves gaza gelip alıp :((

      Sil
  7. Bisey sorucam ya kapina geldiginde TL ödeyebiliyomusun yoksa illa çevircekmiyiz yabancı paralara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @unknown hayır aliexpress de kapıda ödeme yok ama kredi kartı ya da paypal ile ödeme yapıldığında banka parayı o günkü döviz kurundan hesaplayıp kredi kartına yansıtıyor zaten..

      Sil
  8. Pili ne kadar gidiyor siparis vericem de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @selinuğurtay çok sık kullanmıyorum ama aldığımdan beri hala aynı pildeyim her gün kullanımda daha çabuk biter tabi

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...