2 Şubat 2015

Ocak ayı bitenler..

2015 yılının ilk bitenler yazısı ile karşınızdayım. Bu ay performans fena değil, ama sanırım bir sonraki ay daha iyi olacak, üstelik gelecek ay bir sürü de renkli kozmetik olacak listede, çünkü bitmek üzere olan çok ürünüm var. Hemen başlayalım.

bebak acıbadem sütü
Öncelikle Bebak acıbadem sütü, tabi ki makyaj temizliği için kullanıyorum ve tabi ki memnunum. Garnier çift fazlı göz makyajı temizleme suyu, bir Bebak kadar memnun değilim ama Bebak göz makyajı temizleme suyu her yerde satılmıyor, o yüzden mecburen bunu kullanıyorum. İdare ediyor, göz yakmıyor. Dermocare Teen yüz yıkama jelini oğlum kullandı ama artık yenisini almam, Topicrem kullanıyor, ilk yazısı buradaydı, detaylı yazısı da gelecek. Farmasi Tee Tree serisinin kremi, yazısı burada ve memnun kaldım.

Bazı eski maske sürmek için kullandığım fırçalar ve Watsons'da satılan Kruidvat oje düzeltici kalem, çok memnundum ama arkadaki 3 yedeği kurumuş gitmiş çok üzüldüm. Yazısı burada vardı.


prozinc
Prozinc şampuan testerları, bunlardan kırmızı renkli veboyalı saçlar için olanı, instagram hesabımda biraz bahsetmiştim. Boya yaptırdığım ertesi gün saçımı bununla yıkadım, ilk defa küvette o kızıl renkli köpükleri akarken görmedim, rengi de baya korudu, tam boyu alınacaklar içine girdi.

burock
Burock gece ve gündüz kremi, yazıları burada özellikle gündüz kreminin GKF'ü olmaması dışında çok iyi olduğunu düşünüyorum. 


splat
Susuz şampuan, nerede aldım hatırlamıyorum, jel kıvamında ve çok kötüydü, kullanamadım atıyorum. Splat diş macunu, çok seviyorum bunları ama satan yer hala bulamadım. Hala daha Gratis'e veya Migros'a girmediler, esefle kınıyorum..

caudalie divine scrub
Caudalie divine scrub, kokusunu çok sevemedim bunun ama vücut için gayet güzel. BBW ve Palm Olive köpük sabunlar, bunlara bayılıyorum özellikle BBW'ün elma kokulusu bir harikaydı. İndrimde bulursanız bu sabunlara bir bakın derim.

Yves Rocher micellar cleansing water
Skincode yüz peelingi, çok büyük bir fayda göremedim ve SKT'de geçmiş zaten. İçinde biraz var hala ama atıyorum. Bunun göz kreminden daha çok memnun kalmıştım zamanında. Yves Rocher misel water, yani makyaj temizleme suyu, fena değil ama azıcık fazla kaçırırsam gözlerimi yakıyordu. Bir alışverişte hediye verilmişti ama yine almam sanırım. Dermokil kil maskesi, bunlardan ayrıca bahsedeceğim.

benri nail polish remover
Aseton grubu, Benri'den ne kadar memnunsam öbürünü de o kadar sevmiyorum. Neden 2. kutuyu aldım hiç fikrim yok.

M.Asam magic finish foundation
M.Asam magic finish fondöten, çok sevdiklerim içinde, özellikle yaz aylarında kullanmak için ideal. Yazısı burada ve yedeği de var elimde, haziran gibi başlarım yeniden kullanmaya. 
Burock lansmanında hediye verilen minik bir kil maskesi testerı, 3 defa kullandım sanırım fena değil.


caudalie eye cream
Dermalogica makyaj bazı, çok güzel ama çok pahalı, yazısı gelecek. Caudalie göz kremi, yazısı buradaydı, çok memnun kaldığım bir seri oldu. Strivectin göz kremi, fena değildi diyebilirim.

Sephora sahte dövme şeysi, kurumuş attım gitti. Eski lip balmlar, bitmemişler ama çok eskiler bunları da attım.

freeman mask
Elifciğimin etkinliğinde Deniz Kozmetik tarafından gönderilen Freeman kömür&siyah şekerli peeling etkili maske, bunu sevdim. Tam boyunu alacağım ama henüz Freeman ürünü gelmiş bir Watsons'a rastlayamadım. 

Artık biten pamukları ve diğer ıvır zıvır testerları koymadım, onlar demirbaş zaten. Bir sonraki bitenler yazısının daha bol ürünlü olması temennisi ile..
Sevgiler..

23 yorum:

  1. Ayyy ne cok urun bitmis tebrik ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik teşekkürler canım hedefimiz daha çok bitirmek tabi :-))

      Sil
  2. ben çok seviyorum bitenler yazılarındaki ürün yorumlarını. gerçekten tecrübeyle sabit oluyorlar çünkü. bu boyalı saçlar için olan şampuanı çok merak ettim mesela. saçımı kızıl boyamak istiyorum ama her yeri lekelediği için çekiniyorum. gerçekten işe yarıyorsa deneyebilirim sanırım. bundan başka öemnun kaldığın şampuan var mıydı boyalı saç için?

    Bu arada her ne kadar okumayı çok sevsem de ben ürün bitirmeyi pek sevemiyorum :) Yenisini mi alacağım şimdi derdi canımı sıkıyor :)) Duş jelleri hariç ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nailartinwonderland evet kızıl saçın biraz o sorunu var maalesef ne yapsam akıyor ama bu şampuan diğerlerine göre gerçekten daha iyi oldu bana.. bir de giovanni'yi söylediler bakalım onu da deneyeceğim..
      yazın zaten su gibi bitiyor o duş jelleri:-))

      Sil
  3. cnm bendeki ürünler bitmek bilmiyor biraz elim bol kullanıyım diyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikperisi bol kullanmaktan ziyade düzenli kullanmak lazım o zaman çok istikrarlı bir şekilde bitiyor..:-))

      Sil
  4. Bebak ' ı bende sıklıkla kullanıyorum. Epey ürün bitirmişsin yalnız süper :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @belçim evet performanstan memnun kaldım ben de bu ay darısı bir sonraki aya :-))

      Sil
  5. maske bende de var bugün yapayım yüzüme
    freeman ürünleri maalesef seçili watsons mağazalarındaymış
    watsonsun artık her getirdiği ürünü seçili mağazalarda yapmasına ayar olmaya başladım getiriyorlar madem her mağazada olsun şimdi freeman maske için işin yoksa gitt teeeee nerelere
    kızılay gibi ana mağazasında bile yoktu ankarada bu da ayrı bi ironiydi gerçekten bende aradım bulamadım henüz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @palatosun haha aynı sorun o zaman işin kötüsü hangisi seçili mağaza onu da bilemedim dediğin gibi hepsine koy olsun bitsin..

      Sil
  6. Merhaba,

    Göz kreminde StriVectin mi Caudalie mi?? Şuan StriVectin kullanıyorum bitince devam etsem mi acaba???

    Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşen ihtiyacına bağlı strivectin minik kaz ayakları ve hafif morluklar için iyi ama caudalie 'de çok güzel nem verip aydınlık sağlıyor..

      Sil
  7. En güzeli de bittikten sonra yenilerini almak ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tuğbanohutlu evet hele de stokları eritmek paha biçilemez :-))

      Sil
  8. strivectin nasıldı? etkisi oldu mu kaz ayaklarına acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @belintakunyacıoğlu evet biraz açtı tam göz kenarındaki yeri ama çok derin bir kırışık için etkisi olacağını sanmam..daha çok ince ince olanlar için faydalı..

      Sil
  9. Son zamanlarda ben de köpük sabunlara sardım. Komilininkini denedim. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi aa komilinin köpük sabunu mu varmış bakayım bulursam denerim teşekkürler :-))

      Sil
  10. Freeman ürünlerleri PETA onaylı o yüzden bende biran önce kullanmak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nergiskaraman ever peelingleri de oldukça başarılı bence..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...