23 Ocak 2015

Urban Care Sytle Guide Mousse+Spray..

Bir süre önce Urban Care yeni ürünlerinden şekil verici köpüğü ve sabitleyici spreyinden oluşan bir deneme paketi gönderdi. Açıkçası saçlarım kısa olduğu için bu tarz sabitleyici ürünlere çok da gerek duymuyorum. Hele kuaförde sıktıkları o sabitleyici spreylerle kaskatı olan saçları hiç sevmiyorum. O nedenle sadece köpüğü kullanırım diye düşünmüştüm. 

Urban Care
Daha sonra en azından bir kere evde denemek istedim sabitleyici spreyi. Ama bu tarz ürünler daha çok uzun, kıvırcık, asi saçlıların işini görüyor. Başa çıkılmaz bukleleri yatıştırmak gibi, bende bukle ne gezer.

Urban Care styling mousse

Ama köpük öyle değil, styling yani şekillendirme diyor ama içindeki keratin komplexi ile saçlara bakım yapmayı da vaat ediyor. Aynı zamanda UV filtresi de bulunuyor köpükte. Ben bunu da şekillendirici değil, bakım için haftada 1-2 kullanıyorum. Kullandığımda saçım daha kolay taranıp, daha güzel kokuyor. Yine de bu tarz ürünleri fazla kaçırmak saçımı ağırlaştırdığı için şu kadarcığı bana yetiyor.

Urban Care Lock n Roll spray

Sabitleyici sprey içinde yine keratin komplexi ve UV filtresi bulunduruyor.  Evde deneme yaptığımda az miktarının saçımı ağırlaştırmadığını ve sertleştirmediğini farkettim. Benim için özellikle sertleştirmemesi önemli, ama yoğun olarak sıkılırsa tabi saçı sabitlemek adına sertleştirecektir. Bunun kokusunu da sevdim, uzunca bir süre saçımdan kokusunu alabiliyorum. 

Uzun veya kısa dalgalı özellikle kıvırcık saçlılar için uygun olduğunu düşündüğüm seri hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilir ve satış noktalarına ulaşabilirsiniz.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. Saçları sertleştirmemesi avantaj... Tabi belirttiğiniz gibi az kullanılırsa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ekremözdemir kesinlikle fazla kaçırmamak lazım evet :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...