19 Aralık 2014

#bademlebudukçaypartisi sponsorları..

Burada bahsettiğim sevgili Elif'i Grand Hyatt İstanbul'da düzenlediği çay partisinde bize sürpriz olacak kadar çok ve çeşitli sponsor firma da bizimleydi. O gün orada olup, bize ürünleri bizzat tanıtanlardan başka, ürünlerini denememiz için gönderen firmalarımız da vardı, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.




Deniz Kozmetik ve Pupa Milano Türkiye'ye yeni gelen Freeman marka maskeler, Eylure marka takma kirpik, ve bu aralar bayıldığım press-on takma tırnaklar ile bir de lip gloss yollamış. Hepsi teker teker blogda olacak. Özellikle siyah şekerli kömür maskesini çok merak ediyordum. Rawganic makyaj temizleme mendillerinden yollamış. Moshos Garden sıcak havlu makyaj temizleme kremi, kil maskesi ve bir de yeni nemlendirici krem yollamış, o kremi hemen kullanmaya başladım, yakında yazarım. 
Aubrey  bir şampuan, saç kremi ve bir de dudak balmı yollamış. 
Acnecinamide benim ara ara ama sürekli kullandığım ve çok beğendiğim bir marka zaten, konuyla ilgili yazılarıma etiketlerden ulaşabilirsiniz. Temizleme jeli ve snemlendirici kremi geldi bana bu sefer. Essence favori ürünlerinden oluşan bir makyaj çantası yollamış, çantanın içinde bir türlü alamadığım meşhur all about cupcake rujun olması da evrenin bana kıyağı sanırım.

Elifi bize bir de kocaman sürprizi vardı, Home Sweet Home aramızda olmakla kalmadı bir de bizlere bu güzelim desenli pufidik yastıklarıdan, güzel kelebeklerinden ve bu kış için muhteşem polar battaniyelerinden hediye ettiler.  Yastığım ve kelebeğim hemen evde yerlerini buldular. Battaniye ise pazar şekerlemelerinde kullanılıyor şu anda.

Carefree ve Lİsterine den tam bir süper paket gelmiş, acil ihtiyaçlar için yanımızda bile taşınabilir. Ürünleri için özel Isparta Gülleri kullanan  Gülsha'dan gül suyu gelmiş, bunu zaten kullanmaya başlamıştım, bu da yedeği oldu. Kısa zamanda blogda da olacak zaten.  Pastel bir sürü ürünün olduğu bir kutu yollamış, bunların detaylı yazısını yazacağım.  Artık sadece ürünlerini kullandığım Splat  denemediğim bir diş macunu yollamış, diğer ürünler için hala Gratis'e gelmesini bekliyorum markanın. Dermokil nemlendirici ve maskeden oluşan deneme setini yollamış, bunu da denemek istiyorum yakın zamanda. Ürünlerini zaten kullandığım diğer bir marka da Tupperware bir saklama kabı ve suluk yollamış. Özellikle saklama kaplarını sürekli kullandığım için çok iyi oldu bu. Üzerindeki yılbaşı süsleri ile de mutfağıma çok yakıştı.

Eeose'den yeni çıkardığı ipek kozası peelingi içeren seti gelmiş, bu set bende vardı ve ilk yazısını da burada yazmıştım, o nedenle bu anneme gitti. Schon adını ilk defa duyduğum bir marka ve merakla bekliyorum denemeyi, baya büyük boy bir nemlendirici yollamış, yapısı hafif geldi bana o nedenle baharı bekleyebilirim denemek için, kış için yeterli olmayabilir. Ürünlerine bayıldığım Bebak'dan güzel bir set gelmiş, en çok hiç bir yerde bulamadığım göz makyajı temizleyicisine sevindim çünkü kendisine bayılıyorum, hatta yazısı da buradaydı.  Dermadolin şu anda da kullandığım ve yazısı yakında gelecek olan Seranem şampuanlarını da içeren bir paket yollamış. İçindeki el kremini de hemen kullanıma açtım ve çok memnun kaldım.  Yeni tanıştığım blogger arkadaşlar Tahin Pekmez isimlerimize özel not defterleri getirmişler bize, tabi ki çok kullanıyorum böyle şeyleri 

Cosmed yine süper ve tam denemelik ürünlerden oluşan bir set yollamış, bunlardan saç bakımı için olanı kullanıma açtım, diğerleri biraz bekleyecek.  İlk yazımda da bahsettiğim Joker'in helikopteri oğlumun elinden düşmez oldu, hatta odadan odaya bile uçuruyor artık bunu iyice alıştı. İşte erkekler hep çocuk kalıyorlar. 
Avon şampuan, duş jeli vücut kremi gibi ürünlerden oluşan bir kutu yollamış, hepsini deneyince blogda yazacağım. Kliksa'dan da bahsetmiştim, yılbaşı temalı bir kesme tahtası ve boy ölçme ne denir buna bilemedim ama hemen anaokulunda çocuğu olan bir arkadaşıma verdim.  Eataly makarna ve sosu en kısa zamanda deneyeceğim ve instagram hesabımda paylaşacağım.  Revigen saç dökülmelerine ve kepeklenmeye karşı iki şampuan yollamış. İlkini daha önce kullanmış ve burada yazmıştım. Diğerini de zaman zaman oluşa kepeklenme sorunuma karşı kullanacağım.  Ürünlerini çok beğendiğim ancak evde kargo karşılayacak kimse olmadığı için sipariş veremediğim Evmanya'da çok tatlı, yılbaşı temalı bir sepet geldi, özellikle içindeki kar küresine bayıldım.

 Zaten evimde sürekli kullandığım iki marka, Scotch Brite ve Koroplast da bir sürü üründen oluşan paketler yollamışlar. Özellikle Koroplast'ın kokulu çöp torbaları ilginç oldu, az evet ama kokuyorlarmış hakikaten. 

LR health&beauty systems

Bir de LR Health&Beauty Systems vardı toplantımızda, kendileri ile ilk defa tanışıyoruz. Ürünlerin detaylı incelemesi yakında blogda olacak.




Ayrıca her davetliye hediye ettiği güzel kıyafetleri ile Abitare'de aramızda idi. Resimleri sevgili Elif'in blogundan  aldım, bu resmi arıyordum zaten. Elif'in yazısını da aynı linkten okuyabilirsiniz.
Ayrıca bütün ürünlerini severek kullandığım Farmasi'de o gün aramızdaydı..

Elif'e ve aramızda olan bütün markalara bu güzel günden ve güzel hediyelerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kullanmaya başladıkça bütün ürünler blog ve instagram hesabımda yer alacak.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Hepsi çok güzel ,en güzel günlerde kullan canım...

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullanın çok güzeller...bende evrene mesaj yollayayım belki banada böyle güzel hediyeler gelir:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @özgüllük teşekkürler umarım bol hediyeli bir yılbaşı olur :)

      Sil
  3. Merhaba
    Blogumda dolu dolu kitap çekilişi var, katılımlarınızı beklerim
    http://ilknur--akpinar.blogspot.com.tr/2014/12/dolu-dolu-cekilis.html

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim iremcim güzel yorumların için
    iyi ki geldin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk harika bir gündü canım çok teşekkürler eline sağlık iyi ki çağırdın iyi ki beraber harika bir gün geçirdik :-))

      Sil
  5. Merhaba öncelikle güle güle kullanın.Benim bir sorum olacak bu çay partileri ne için yapılıyor ve katılan kişiler özellikle mi seçiliyor.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @leda teşekkürler :) çay partisi bir tema asıl olarak blogger buluşması/event deniyor birbirini sosyal mecrada tanıyan ama yüz yüze tanışmayan bloggerların tanışması hem de firmaların da katılımı ile yeni ürünlerle tanışmak asıl amaç.. Tabi katılımcıları daveti organizasyonu yapan blogger arkadaşımız belirliyor

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...