13 Ağustos 2014

Solait After Sun Spray..

Watsons'da satılan Solait markasına ait 50 SPF güneş koruma kreminden, karşılaştırmalı olarak daha önce burada bahsetmiştim. Tatilde kullandığımda memnun kalmıştım ama makyaj altına kullanamadığım bir ürün demiştim. Bayram öncesi Watsons indirime girince 5 TL.'ye düşmüş olan bu "After Sun" yani güneş sonrası losyonu da hadi alıp deneyeyim dedim. Tabi elimde bir kaç tane daha güneş sonrası kremi var. Hatta Bioderma'dan da burada bahsetmiştim.
Solait yani Superdrug hayvanlar üzerinde deney yapmayan, LP sertifikalı bir marka, içinde paraben bulunmuyor. Ürünün içinde aloe vera olduğu için yatıştırıcı etki vaad ediyor.

Veganlara bile uygun olan ürün 200 ml. İlk güneş sonrası ürün yorumlarımda da yazmıştım, bu tür ürünler asla yüksek dereceli güneş yanıklarını, acıyan kızarıklıkları tedavi edecek özellikte değiller.  Ama güneşli bir günün ardından serin serin güzel geliyor, cildi ferahlatıp, nem veriyor.

Ürünün spreyli olması kullanım kolaylığı sağlıyor. Yapısı yoğun değil daha çok sulu bir kıvamda, bacaklara ve kollara çabucak yedirilebiliyor. Yüzüme kullanmıyorum zaten.

Sevdiğim bir ürün oldu, hem de indirimde aldığım için 5 TL. 'ye çok güzel bir güneş sonrası krem edinmiş oldum.

Bunun bir de lacivert ambalajlısı vardı, Watsons'ın sitesinde onu göremiyorum  tam  farkı nedir bilmiyorum  ama sanırım bunun içinde aloe vera var onda yokmuş. Ürünü buradan inceleyebilirsiniz.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...