31 Temmuz 2014

Dove seyahat seti..

Dove'un marketlerde ve drugstorelarda satılan bu mini seyahat seti burada bahsettiğim #özelizbizbloggerızbiz eventi için hediye edilmişti. Tabi eventden 2 hafta sonra da ben tatile çıkınca bu seti de yanımda götürüp, denemek fırsatı buldum.
Bir kere tatil için her şeyin seyahat boyu, her şeyin miniği lazım. Bu uçakla da gitsek aynı, araba ile de gitsek aynı. Normal boyu çantaya sığdırmak, açılmış ürünü dökülmesin diye emniyete almak falan bana zor geliyor.

Dove'un bu seti gerçekten tam 1 hafta-10 günlük bir tatil için planlanmış bir set olmuş. İçinde şampuan, duş jeli, deodorantı, sabunu ve kremi var. Bütün bu ürünleri de Dove'un daha önce kullandığım ürünlerinden.

Deodorantına bayılıyorum, yumuşacık bir kokusu var, gün içinde sürekli burnuma gelen bir koku bu, öyle kolayca gitmiyor. İçinde pudra yok benim için bu da önemli.

Ama maalesef aliminyum bulunuyor ki esasen bunu kullanmayı bırakma nedenim de buydu benim.

Dove'un kurutmayan, cildi ipek gibi yapan sabunu, bununla eskiden baya bir kullanmıştım. Sonra yıkama jelleri çıktı ve daha pratik olunca onlara geçtim. Şampuanı ve duş jelinin kokusunu ise çok severim. İstanbul dışında kullandığım için, orada su kalitesi farklı şampuana kesin bir yorum yapamayacağım. Ama kremleyerek kullandığım için saçımda bir sertleşmeye neden olmadı. Ayrıca bir de kremi var ki bunun dokusunun yoğun olduğunu bildiğim için hiç açmadım, kışa saklıyorum. 

Bütün ürünler bittikten sonra da çantasını makyaj çantası yapıyorsunuz ve harika oluyor.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. ben de kokusunu çok seviyorum ama alüminyum var :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @smyrnian.. Evet maalesef :( umarım içeriği yenilenir de alırız yine..

      Sil
  2. Dove sampuan ve sac kremlerinin kokularına bayılıyorum. Sac kremlerinin verdigi yumusaklık da mukemmel. Kokularının kalıcı olması da sahane :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. Duş jeline de bayılırım ben çok yoğun ve güzel kokulu :)

      Sil
  3. Hatta ürünler bitince şişelerine evdekilerden dolduruyorsunuz o da çok iyi oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bebe.. Hahaha evet böyle küçük kullanışlı şişeleri atmam ben de çok işe yarıyorlar..

      Sil
  4. bende bu setten cok memnun kaldım bazılarını evde bitirdim ama bazılarınıda ufak kacamak tatilime saklıyorum:) gulegule kullan,sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @biricitconus.. Kremi evde kullanacağım ama diğerleri neredeyse bitti bile tatilde :)) teşekkürler :)

      Sil
  5. Merhaba bende bu seyahat cantasindan edindim ama bu ürünlerin skt leri ne zaman bitiyor? Deodorantta yazmıyor. Çantanın üzerinde üretim tarihi var Mayıs 2016 yazmışlar. Nerden öğrenebilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esrasöylemez genelde deodorant ve sabunun altında yazar skt ben bu seti alıp kullanalı o kadar çok oldu ki hiç hatırlamıyorum ve bilmiyorum :-(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...