16 Haziran 2014

#mybkevent part 2..

Günaydın. İki hafta önce cumartesi günü gerçekleşen #mybkevent buluşmasının ilk yazısını burada yazmıştım. Şimdi de Ezgi'nin sayesinde bize hediye yağdıran sponsor firmalardan bahsedeceğim. 

Öncelikle takısız olmaz diyerek luviyan.com'dan bahsedelim. Sitelerinde çok güzel ürünler var ve fiyatları da çok uygun. Bazı ürünlerini çok beğendiğim Pastel Kozmetik yeni ürünlerinden oluşan bir kutu yollamış, hepsinin yorumu yakında blogda olacak. Parfümlerini daha önce kullandığım Ixora'nın da bu yeni setine bayıldım.  recete.com  Bioderma'nın Sebium Jel yüz temizleyicisini  yollamış. Bunu daha önce de kullanıp memnun kalmıştım. Yine zevkle kullanacağım. Dove'da yeni saç bakım spreylerinden oluşan bir paket ve ayrıca da aşağıda resmi görülen "iyi bak kendine" temalı seti yollamış. Çanta askılığı her kadına lazım olan bir şey, çok sevdim.

Hediye Rengi'nden ise bu ismimize özel, kırmızı, şirin defterler geldi, blog fikirlerim ve çekilişlerim için kullanacağım tabi ki. Apolena çantaların, yastıkların güzelliğini görmeyen, duymayan var mı? Benim de bu markaya ait 2 makyaj çantama bir de netbook/tablet çantası eklendi. Üzerinde çok güzel bir lale buketi var, bu çantayı netbook çantası olarak kullanmaktansa, seyahatlerde bütün ürünlerimi içine koyabileceğim bir makyaj çantası olarak kullanacağım. Bir önceki yazımda da Faberlic'den bahsetmiştim, ürünlerini denemeye başladım bile ve harikalar gerçekten, hepsini tek tek anlatacağım. Dermoeczanem içinde çok güzel ürünlerin olduğu bir makyaj çantası yollamış, özellikle Nuxe kuru yağlar en sevdiklerimden, yazın sürekli kullanıyorum. Hem bronzluğu vurguluyor hem de güzel kokuyor.

Kozmospot içinde bir de çanta organizer olan bir torba ürün yollamış ve o çanta da çekilişle bana çıktı. Çanta organizeri uzun zaman almayı düşünüyordum, hakikaten bütün çantamı daha doğrusu içinde sağa sola attığım rujlarımı, sakızlarımı, makyaj malzemelerimi topladı ve süper oldu. Üstelik çok da hafif bir ürün.  Dermokil daha önce de kullandığım kil maskelerinden yollamış, yağlı-karma ciltler için olanı bana, kuru ciltler için olanı arkadaşıma tabi. Daha önce yine parfümünü kullandığım bir marka, Ulric de Varens Gold Issimi parfümünü yollamış, UDV'nin Divine Issimi isimli parfümünden burada bahsetmiştim. Markayı Gratis ve Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. TR'ye yeni giren bir Kore markası, Limonian CyberShine temizleme köpüklerinin testerlarını yollamış, o testerların daha birincisini günlerdir kullanıyorum ve henüz bitmedi, daha sonra detaylı yorum yapacak bir fikrim olacak.

İşte en merak ettiğim markalardan biri, Splat, ağız bakımı konusunda oldukça iddialı ve doğal bir marka. o gün marka temsilcisi Boris Bey bize çok güzel bilgiler verdi. Diş macunları ve ağız bakım ürünleri yakında Migros marketlerde satılmaya başlayacak. Saç bakım uzmanı HCCare Ovex saç kremini yollamış, bunu da herkes çok övüyor ben bir türlü kullanamadım ama kullanır kullanmaz yorumum blogda olacak. Bütün ürünlerine bayıldığım Cyrene, bayıldığım ve burada anlattığım makyaj temizleme suyundan yollamış, zaten bir daha başka marka kullanmayı da pek düşünmüyordum. Limon kokulu şampuanına bayıldığım Otacı da şansıma yine aynı şampuanı yollamış. Hem saçıma iyi geliyor, hem de kokusu çok ferah ferah.

Watsons'dan bahsetmeme ve gerçekten çok cömert ve blogger dostu olduğunu söylememe hiç gerek yok sanırım, yine içinde şahane ürünler bulunan bir kutu yollamış. Bunların bir kısmı bana, bir kısmı da size tabi ki.   Farmasi'yi evet geç keşfettik ama ürünleri hemen favorilerimiz arasına girdi, özellikle BB kremlerinin muhteşemliğinden burada bahsetmiştim. Şimdi yine çok güzel ürünlerden oluşan birer paket hediye ettiler, bunları çok yakında çekilişle sizlerden birine vereceğim. Günün asıl bombası ise daha önce hiç bir eventde görmediğimiz CosmoHome'un, hem de dünyada yeni satılmaya başlayacak bir marka ile evente katılması oldu. PRS Make Up yeni çıkacak bir marka ve Türkiye'de de CosmoHome mağazalarında satışa sunulacak. Ben de hemen ürünlerini denemeye başladım ki ürünler satışa çıkana kadar bir fikrimiz olsun. 

Bunun dışında sevgili Burçin'in yardımı ile  Elite World Hotels'de 2 kişi 2 kişilik yemek kazandı. Kısacası her anlamda şahane bir gündü. Hem yeni dostlar edindik, hem eskileri ile yeniden görüştük hem de uzun zamandır web aracılığı ile dost olduğum ama yüz yüze tanışamadığım Kübracığımla tanıştık, daha ne isterim ki.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...