2 Haziran 2014

Cyrene makyaj temizleme suyu incelemesi..

Son zamanlarda moda olan makyaj temizleme sularına Cyrene Kozmetik'de eklendi. Makyaj temizleme suları, özellikle de Bioderma çok yazıldı, o nedenle ben de çok yazmak istemedim ama Cyrene makyaj temizleme suyunu kullanıp çok da memnun kalınca bunu özellikle paylaşmak istedim. Zaten daha önce de yazmıştım sanırım, şu ana kadar Cyrene'den ne kullandıysam memnun kaldım, şu anda kullandığım gündüz kreminin yazısı da yakında gelecek.
Elimde bir adet tam boyu varken, ürünü hiç açmamıştım. O anda kullandığım ürünlerim bitsin diye bekliyordum. Ama sevgili Makyaj odası Hümeyra'nın etkinliğinde bir de deneme boyu hediye edilince hemen kullanıp bir fikir edinmek istedim. Benim kullandığım hassas ve kuru ciltler için olanı, bir de karma ve yağlı cilt için olanı var, sanırım o bana daha iyi olurdu. Neyse sitesinden inceleyebilirsiniz detaylarını, fiyatı da 19 TL. imiş. 

Öncelikle bu makyaj temizleme suyu hakkında kendi deneyimimi anlatayım. Çoğumuz makyaj temizleme sularının bir yerde gözlerimizi yaktığından şikayet ederiz. Ben bu solüsyonu resmen hunharca kullandım, acelem vardı ve gerçekten önce pamuğa sonra da gözüme boca ettim diyebilirim ve gözüm asla ve asla yanma yapmadı, hatta bulanmadı bile. Diğer solüsyonlardan da memnunum ama bunun daha hafif olduğunu ve  en azından ten makyajını daha iyi temizlediğini gördüm. Yoksa göz makyajında hepsi aynılar, mutlaka bir çift fazlı temizleme losyonu istiyor gözler. Ürün yağ, paraben, alkol içermiyor ki benim için de önemli olan özellikleri bunlar.

Bu solüsyon da 200 ml. ve üzerinde 100 kullanım içindir diye belirtmiş. Tabi o yazılana çok da güvenmemek lazım, nasılsa sayacak halimiz yok ama herhalde kişiden kişiye göre değişir bu. Ben mesela ürünü biraz bolca kullanmayı seviyorum ve yoğun makyaj yapıyorum. O nedenle bana 100 kullanım yetmeyecektir bu.

Henüz Garnier'in makyaj temizleme suyunu denemedim ama Bioderma'ya göre daha memnun kaldığım bir ürün oldu Cyrene. Bittikçe aldığım ürünler olduğu için de bunu yine alırım diyorum.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. güzel günlerde kullan göz yakmıyorsa tam benlik çünkü gözlerim çok hassas :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @milkyminty.. teşekkürler evet resmen gözümün içine doldu ama yanmadı hiç..

      Sil
  2. Cyrene benim gözümde merak edilesi ürünleri olan bir marka nedense.Aynısı dolabımda bekledigi için beğenmiş olmana sevindim.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @FİLİZŞAHİN..evet evet benim de daha kullanmayıp merak ettiğim ürünleri var.. makyaj suyu da gayet iyi memnun kalırsın..

      Sil
  3. Ben de Cyrene urunlerini cok merak ediyorum. Goz makyajı konusunda da kesinlikle katılıyorum İremcigim.Çift fazlı temizleyici kullanmadan rahat edemiyorum hatta cift fazlı bir temizleyici ile temizledikten sonra misel sularla geciyorum. Elimdeki devasa Garnier biterse Cyrene sans verebilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. haha aynı ben de öyle yapyorum önce çift faz sonra misel su ancak çıkartıyor..:-)) cyreneyi de dene mutlaka acil durumlar için gözümü ova ova temizleyebildiğim bir su oldu..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...