7 Mart 2014

Silver rings of the week..

Günaydın.. Gümüş yüzükler serisine devam ediyoruz. geçtiğimiz 2-3  hafta içinde baya çeşitli yüzük taktım, zaten hepsine sıra gelebilmesi için aradan epey bir vakit geçmesi gerekecek, o kadar çoklar yani.

Taşların ne olduğunu aldığımda öğrenmiştim ama balık hafızalı olduğum için anında unutuyorum. Zaten şu aralar aniden ismimi soracak olursanız kekeleyebilirim neydi benim adım diye o derece yani. Neyse en alt soldaki sedef, sağda ki ortasında minik bir turkuaz olan mercan taşı. Bu ikisini ve en üstteki iki taneyi Ortaköy'den sürekli gittiğim ve çok sevdiğim bir kişiden aldım. Bu 4 yüzük de onun kendi tasarımıdır, dolayısı ile bir eşi daha yok. Özellikle en üstte sağdaki eski Mısırlıların kutsal böceklerine benzeyen yüzüğümü çok severim. 

Yine buradaki yüzüklerden en üstteki yüzük tasarımdır ve taşı galiba opaldi. Diğelerini Bakırköy'de bir gümüşçüden almıştım. Bunların içinde de bir tarafında inci, diğerinde eski Türkçe bir yazı bulunan yüzüğümü çok severim.

Özellikle gümüşü çok sevdiğim için bu yüzüklerim bitmek tükenmek bilmiyor, zaten sürekli de yeni güzel şeyler bulup alıyorum.
Sevgiler..

4 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...