19 Kasım 2013

EEOSE ile Doğal ve Dolgun Kaşlar…

EEOSE KAŞ VE KİRPİK BAKIM SERUMU…

ÉEOSE Kaş ve Kirpik Serumu sadece uzun ve güçlü kirpikler için değil, istediğiniz tarzda kaşlara sahip olmanız için de çok etkili… Doğal, kalın ve dolgun kaşlar için 6 hafta boyunca düzenli olarak EEOSE kullanmanız yeterli…



Şüphesiz kirpikler kadar kaşlar da bakışlarımıza anlam katıyor. Kullandığınız kaş şekli ile daha sert ya da daha çekici bir ifadeye bürünebiliyoruz. Kaşlarımız bazen doğuştan bazen de yanlış alındığından seyrekleşip, küsebiliyor. EEOSE Kaş ve Kirpik Serumu da tam bu noktada devreye giriyor.  2. haftanın sonunda gözle görülür bir etki göstermeye başlayan serum ile kaşlarınızı gürleştirip istediğiniz şekli verebilirsiniz.

Fransız Dermscan Laboratuarları’nda yapılan son klinik çalışmalarda etkinliği bir kez daha kanıtlanan EEOSE ile son yılların en moda kaş şekli olan kalın kaş modeline  kolayca sahip olabilirsiniz.
EEOSE Kaş ve Kirpik Serumu tüm eczanelerde…

6 yorum:

  1. denemeyi çok istediğim, ancak bir türlü paraya kıyamadığım bir ürün varsa budur..Çok yakın arkadaşlarımdan o kadar farklı yorumlarını duydum ki hala kararsızım...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir ürün denemek lazım :)

    YanıtlaSil
  3. belki benim kaş ve kirpik yapım geç etkilenen cinstendir diye düşünüp son 6 aydır düzenli olarak kullanıyorum ancak ne kaşlarımda nede kirpiklerimde bir değişiklik olmadı.Elimdeki ürün bitince tekrar almayı düşünmüyorum.umarım işine yarayanlar olur.

    YanıtlaSil
  4. @nilgün.. ben de çok kararsızım hala.. bir kaç yorum gelse hemen alacağım..

    YanıtlaSil
  5. @sendeincel.. evet bence de deneyelim bunu :-)))

    YanıtlaSil
  6. @yeldaersözlübakırtaş.. 6 ay uzun bir süre birazcık da olsa değişiklik olması gereken bir süre tabi kişiye göre de değişir böyle şeyler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...