11 Ekim 2013

Haftanın Ojeleri..

Evet bir haftanın ojeleri yazı da bayramdan önce geliyor.  İzinde olduğum için haftalık yayınlıyorum. Bu hafta da sık sık oje değiştirdim, bir de Lionesse nail sticker kullandım. Watsons'da 7-8 TL. gibi fiyatı yanılmıyorsam.

En üstte Gratis'den aldığım Betty Boob ojelerden Caramel Latte var. 3 al 2 öde kampanyası devam ediyor . Normalde tanesi 2 TL. Üzerine FlorMar glitter serinden en sevdiğim 02 numarayı sürdüm. Golden Rose rich color serisi ve üzerinde Essence Circus Confetti isimli topcoat var. En son olarak da China Glaze Hey Sailor ve Golden Rose Holiday Collection serisini kullandım.

Lionesse nail stickerları beğendim ama daha önce pazardan alıp kullandığım stickerlar daha iyi, daha kalınlar ve daha rahat yapışıyorlar. Ama bunlar da idare eder. Bir sonraki yazıda bol bol nailart göreceğiz, çünkü bayram geldi ve ben bayram için Antakya'ya gidiyorum. Nailart uzmanım, sevgili yeğenim orada yaşıyor ve bayramın her gününü ayrı bir nailart yaparak değerlendirmeyi düşünüyoruz.  Herkese çok mutlu bayramlar şimdiden.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Tırnaklara da ojelere de bayıldımmmmm :) Maşallah
    http://tozpembelihayat.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. @simayatlı.. Çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  3. Her güne ayrı bir nail art :) kıskandım

    YanıtlaSil
  4. @senadursun.. Bayramda şımaracağım :))

    YanıtlaSil
  5. @serapsavur.. Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  6. ışıltılı ojeleri seviyorum sana da yakışmış tabi :)

    YanıtlaSil
  7. @evresaygı.. Ben de çok seviyorum ışıltılıları teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  8. woww muhteşem ojeler bayıldım.. Güzel blog takipteyim.. Bana da beklerim ayrıca Bumerang ödülleri en uzman blog adayıyım sayfamı beğenip desteklersen çok sevinirim. link: http://bumerang.hurriyet.com.tr/bumerang-odulleri/43355.htm

    YanıtlaSil
  9. @gecekıyafeti..teşekkürler ben takip ediyorum senin blogu zaten bumerang ödüllerine ist dışında olduğum için bakamadım döner dönmez bakıp oy kullanacağım :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...