24 Ekim 2013

Günün Ojesi FlorMar BlackDot 01 Numara..

Günaydın. FlorMar'ın yaz ortasında çıkardığı Black Dot serisinden sadece pembeli olanı sürdüğümü fark edip, hemen bugün gri ojesini de sürüp denedim.

Tırnakta fena durmuyor evet ama açıkçası bunu pembe olan kadar sevmedim ve başarılı da bulmadım. Neden derseniz pembe olan iki katta hiç boşluk bırakmamıştı, bu ise 3 kat sürmeme rağmen hala tırnağımda boş yerler varmış hissi verdi bana. Belki renginden ötürüdür. Eğer içinde sürdükçe dağılan ve üzeri kapanan parçalar olmasaydı en az dört kat sürmek gerektirdi bu oje.

Neyse ki sürümü ve kuruması oldukça kolay ama çıkarması hiç de öyle olmayacak tabi, mutlaka folyo yöntemi ile çıkarmak lazım yoksa oje çıkıyor ama o minik "dot"lar tırnağa yapışıp kalıyor.

FlorMar'ın son koleksiyonları gerçekten başarılı, yabancı markalarda gördüklerimizi uygun fiyatlarla yapmasını seviyorum ama arada tabi böyle çok sevemediğim şeyler de çıkıyor normal olarak. Bunların fiyatı 3-4 TL. gibi diye hatırlıyorum.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. bu ojeyi bende severek kullanıyorum tırnaklarım çok uzun olmadığından 2 katta kapatıyor ama 3. katı daha koyu bir renk elde etmek için sürüyorum ben tırnaklarına çok yakıştırdım bu rengi güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  2. @begumsalurvan.. çok teşekkürler.. :-)) tek başına bu renk 4 katı bile kaldırır kesinlikle..

    YanıtlaSil
  3. Selam :)

    altına o tonlarda bir oje uyguulayıp üzerine sürsen hem daha kolay çıkıp hem de iki katta istediğin görüntüyü vermez mi ne dersin...

    YanıtlaSil
  4. @pearlfairy.. doğru daha iyi kapatır ama daha kolay çıkmaz yine folyo gerektirir bence.. bunu serinin öbür rengi için uygulayabilirim çünkü o da böyle olacak gibi geldi gözüme.. teşekkürler tavsiye için.. :-))

    YanıtlaSil
  5. Mimlendin! :)
    http://ebrumakeup.blogspot.com/2013/10/mim3-izledigim-turk-dizileri.html?m=1

    YanıtlaSil
  6. @ebru.. bakıyorum şimdi..

    YanıtlaSil
  7. blackdotlardan en sevdiğim renk bu :)

    YanıtlaSil
  8. @burgundy.. Ben de pembeyi sevdim en çok :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...