13 Ağustos 2013

Temmuz Ayı Bitenler...

Bu ay bitenler yazısı biraz gecikti ama araya tatil ve üzerine de bayram girince İstanbul'dan uzakta yazıyı düzenlemem mümkün olamadı. Hemen bakalım..


En çok deodorant bitmiş, 2 adet Fa ve 1 adet Isana. Bunlar daha önce aldıklarım biraz bitirmek için biraz da sıcaklardan dolayı foş foş sıktım.  Geçen seneden kalma bir Nivea güneş sütü, artık etkilemez diye attım. Panama Jack Güneş yağı, 30 faktörlü ve spreyli çabuk bitiyor ama çok memnun kaldım. Bir adet daha aldım. Daidermine göz makyajı temizleme suyu, fena değil, temizlemesi iyi bu ikinci şişem. Avene termal su, memnunum ama Sarıkız kullandığım için almayacağım. Johnsons bebek yağı her eve ve her banyoya lazım, yedeğim bol. Tabi aseton bitirmeden de olmaz. Bir de Gratis'de satılan Finesse şampuan var, fena değildi ama çok artı bir özelliğini de göremedim.

Burt's Bees Lip balm, çok sevmedim bir daha almayacağım. O gri renkli tester Fresh Look  renkli nemlendirici ama çok da memnun kalmadım. Eski bir pastel mascara zaten kurumuş atıyorum. Estee Lauder mascara, fena değildi ama hayatımın mascarası da değil. Mac lip gloss, çok sevdim ve çok çabuk bitirdim. Nars Corfu krem far, uzun uğraşlardan sonra bitti nihayet. 


Kiehls Rare Earth Deep Pore Cleansin Masque, meşhur kil maskesi, poşetten kutuya aktardım, poşeti attım ama kutudaki beni 2-3 kullanımlık idare eder. Bitince yazısını ayrıca yazacağım. Yine Kiehls Line Reducing serum, tabi bunun hakkında karar vermem imkansız. Yves Rocher Serum Vegetal toparlayıcı seri, bu krem fena değildi, belki tam boyu alabilirim. Muhtelif maskeler. Altın rengi göz maskelerini BİM'den almıştım, çok iyi çıktı. Göz altımı serinletiyor ve şişliği de faydası oluyor.

Pamuk bitmeden geçen bir ay olmuyor kesinlikle. Rossmann'da satılan peeling etkili Lilibe pamuklar kesinlikle çok iyiler..

Pastel'in eski bir makyaj çantası, sıkıldım kirlenmiş de zaten attım gitti.

Temmuz ayı bitenler de böyleydi, darısı diğer aylara. 
Sevgiler..

12 yorum:

  1. bende bu çantanın grisi var, bende sıkıldım atsam mı atmasam mı bilemedim çekmece içinde birşeyler saklıyorum :)) olmadı küçük kuzene gitsin..

    YanıtlaSil
  2. @senadursun.. evet hatırladım bir de gümüş rengi vardı.. benimki çok kirlenmişti attım artık..

    YanıtlaSil
  3. çantanın gümüşü ben de de var :)) bu peeling etkili pamukları nasıl kaçırmışım ben..hemen denemeli...

    YanıtlaSil
  4. Ohhhh yine bitmiş bi sürü ürün :) estea lauder'in rimelini ben de çok tutmadım beklentilerimi karşılamadı. Gelsin yeni ürünler ;)

    YanıtlaSil
  5. Aii ne güzel bitenler yazısı okumak çok seviyorum ben :)
    Her bitenler postunda da söylüyorum :) gelsin yeniler :)
    İsana deo bende deniycem ve rossmann pamuklar aklımda benri tatilde göz cevremi tahriş etti halbuki iyi geçiniyorduk kendisiyle :)
    Diasa marketten aldım simdi makyaj temizleme pedi 1 liraya bakalım o nasıl cikicak :)

    YanıtlaSil
  6. @nilgün.. şimdi sanırım benri de bu peeling etkili bir disk pamuk çıkarmış onu deneyeceğim rossmanna gitmen zor oluyor..

    YanıtlaSil
  7. @senabilen.. :-)) aynen canım açtım bile yeniler...

    YanıtlaSil
  8. @palatosun..peeling etkili olanları göz çevremde kullanmıyorum ben sadece yüzüm için.. dianınkini denemiştim ben fena değil..

    YanıtlaSil
  9. Tebrikler canim yenileri gelmis bile yerine:))

    YanıtlaSil
  10. @makyajlıkareler.. teşekkürler :-)) evet geldi..

    YanıtlaSil
  11. Peeling etkili pamuk bende de var ama hep unutuyorum kullanmayi. Benri de cikarmis bu biterse onu da denemek isterim.)

    Hadi gelsin yeni urunler artik .)

    YanıtlaSil
  12. @balböceğiilekozmetik.. Benrinin pamuğunu ben de denemek istiyorum bulursam tabi bugün baktığım gratisde yoktu.. Yeni ürünleri açtım kullanıyorum bile :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...