1 Ağustos 2013

Real Techniques Stippling Brush..

Bu fırçayı daha önce aldığım Core Collection seti ile birlikte burada yazıp tanıtmıştım. Ama kullandıkça ve memnun kaldıkça yeniden yazma isteğime de engel olamadım. Aslında bu kadar uzun süre ayrı yazı yazmamam şaşırtıcı oldu bu kadar memnun kaldığım fırçam hakkında.

Fırçanın tutuşu, kavrayışı çok güzel, her türlü uygulama rahatça yapılabiliyor.

Plastik bir ambalajda geliyor, ancak bunun içinde saklanmaya müsait değil.  Ambalajın arkasında fırçanın marifetleri de bir bir anlatılmış. Bu fırça ile yapılan uygulamaları da Pixie Woo'nun YouTube kanalından izlemek mümkün.

Fırça duo fiber tabir edilen çift renkli kıllardan oluşuyor. Ben bununla likit fondöten veya toz allık, pudra, bronzer gibi uygulamaları çok rahat yapıyorum. Hatta en son muhteşem tozutan ve muhteşem ötesi renk veren The Balm Instain allıkları da bu fırça ile uygulamaya başladım ki çok iyi, çok dozunda uygulama yapabiliyorum. Göz altına kapatıcı sürerken biraz çizgilenme yaptığı kanaatindeyim, o nedenle o iş için kullanmıyorum artık. Ancak sıvı kapatıcı ile denemedim, benim söylediğim pata krem tarzı olanlar ile yapılan uygulama. Fırçanın temizlenmesi kolay, günlük temizlik Mac fırça temizleyici tarzı bir sıvı ile yapılabilir. Ancak özellikle fondöten tarzı ürünlerde kullanılıyorsa en geç 2-3 günde bir yıkamak lazım yoksa ağırlaşıp, uygulamayı zorlaştırıyor, sürdüğünüz ürün yüzünüzde çizgilenmeye başlıyor.

Real Techniques fırçaların fiyatlarına göre harika olduğuna bu fırçadan sonra karar vermiş bulunuyorum. Tabi yeni Real Techniques fırçaların yazıları da gelecek ama hala eksiklerim var, dün Pixi Woo videoları seyrederken yine başka fırçalar beğendim, onları da tamamlamayı düşünüyorum.

Fırçayı sevgili Derya'nın GittiGidiyor dükkanından almıştım. 
Sevgiler..

4 yorum:

  1. RT fırçalarla geç tanıştım ama hepsini alma yolunda ilerliyorum:) bu da alacaklarım arasında. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. @zuhalgündoğdu.. Teşekkürler bu ve expert face brush jokerlerim kıymetlilerim zaten..:)

    YanıtlaSil
  3. bebeğim ben de RT fırçaları cok seviyorum ve hatta sana süper haber, yeni bir RT Fırça seti sipariş ettimmm hem de Blog takipçilerime hediye etmek için :)) gule gule kullan askım

    YanıtlaSil
  4. @seraptan.. Ooyyy yaşasınn hemen katılırım o çekilişe.. Teşekkürler şekerim xoxo..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...