24 Temmuz 2013

Dove Hair Threapy Deneyimi..

Günaydın. Tatil dönüşü evde beni bekleyen Dove Hair Therapy koparak dökülme karşıtı saç bakım setini bulduğumu ve denemeye başlayacağımı şuradaki yazımda anlatmıştım. Şimdi de deneyimleri yazmaya sıra geldi. Okumaya başlamadan önce benim saçımın kısa, ince telli, sönük, yağlanmaya meyilli ancak bu mevsimde çok dökülme problemi yaşamayan bir saç olduğunu da söyleyeyim ve bütün yorumların bu saç tipine göre olduğunu da belirteyim.
İlk olarak şampuan ve kremden başlayalım. 15 gündür aralıksız kullandığım şampuan ve saç kreminden gayet memnun kaldım. Şampuan tek başına kullanımda bile yeterli yumuşaklığı veriyor ve saçım kolayca taranıyor. İkisi beraber kullanılınca da saçlarım yumuşacık oldu ancak normalde kremlerin verdiği o saç sönüklüğünü de yaşamadım. İlk hafta gerçekten biraz artmış gibi görünen dökülen saçlar, ikinci hafta ortasında normale döndü, her saç yıkayışta 2-3 saç telini koptuğu yerde bulur oldum. Ancak şunu söyleyeyim, gerçekten de yastığın üzerinde saça pek rastlamadım bu süre içerisinde. 

Onarıcı bakım maskesinin kokusu daha paket açılırken duyulmuş ki kendileri çok güzel kokuyor. Ancak kalıcı değil. Saç maskesini 2-3 günde bir uyguladım. Parmaklarımın ucu ile yetecek kadar ürünü alıp, pek kafa derime değdirmemeye çalışarak saçlarıma sürdüm. Sonuç yumuşacık saçlar oluyor ama saçtan arındırması biraz uzun sürüyor.

Ürün 200 ml. saçları orta seviyede olan birine ancak 15-20 gün yetecektir, zaten kürün süresi de bu kadar. 

Benim kısacık saçlarımla 15 günde bu kadar tüketebildim. Tabi yine kullanmaya devam da ediyorum.

Seruma gelince o ayrı bir mesele. İlk kullanımda tarif edildiği gibi 7 ml.'lik bütün kutuyu saçıma boca ettim ve friksiyon yaparak yedirdim. Sonra da güzelce taradım ve bıraktım. Sabah uyandığımda saçlarım sanki 10 gündür yıkanmamış gibi, yağlı değil ama ağır ve kötü gözüküyordu ki şekil de veremedim. Mecburen o günü öyle geçirdikten sonra bir sonraki uygulamayı yarım kutu ve bir sonrakini de çeyrek kutu ile yaparak, saçı ağırlaştırmayacak dozu kendim için buldum. Benimki gibi ince telli, zaten sönük saçları serumunu tamamını kullanmak daha da ağırlaştırıp sönükleştirecektir. O serum kutusunun çeyrek kadarı yetiyor da artıyor bile. Ama saçı uzun ve kalın, kuru yapıda olanlar için netice böyle olmayabilir. ben sadece kendi saç tipim için yorum yapabiliyorum.

Sonuç olarak şampuan, saç kremi ve maske sevdiğim ve ileride tekrar alacağım ürünler olurken saç serumu saç yapıma uymadığı için almayı düşünmediğim bir ürün oldu. Dove firmasına ürünü gönderip, deneme fırsatı verdiği için de tekrar teşekkür ediyorum.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Aaa bende cok merak ediyorum bende bu seriyi ve guzel bir indirimde denk gelirsem almayı dusunuyorum . Ama oncelikle elimdeki orduyu bitirmek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. @balböceğiilekozmetik.. off benim de evde bir ordu var sorma artık biraz bitirmek istiyorum ben de yeni bir şey almadan..

    YanıtlaSil
  3. Serumdan ben de görüntü olarak memnun kalmadım ama düzenli kullanımda işe yarıyor bi ara kullanıodum

    YanıtlaSil
  4. @blacberry86.. evet işe yarıyor zaten ben de bütün tüpü boca etmiyorum azar azar kullanıyorum kötü durmuyor..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...