23 Aralık 2012

Essence Marble Koleksiyonundan Seriously Mixed Up Far...

Bu farı aslında uzun zaman önce, yani Essence Marble koleksiyonunu ilk getirdiği günlerde almıştım ve o günden beri de yanımda taşıyorum. Çok kullanışlı bir far, marble serisinden olduğu için far karıştırılarak değişik renkler elde edilebiliyor. Tabi en baskın renk benim göz makyajında favorim olan koyu-acı kahverengi.

 Görüldüğü gibi farın içinde sarı, pembe ve kahve tonları hakim. Far sürekli benim yanında, çantamda duruyor ve Essence'in bu far fırçası ile gün içinde farımı güzelce tazeleyebiliyorum. Üstelik sabah hangi renk far sürdüğümün de çok önemi olmuyor çünkü farın renkleri genelde benim seçtiğim far renklerine çok uyuyor. Ayrıca gün içinde kalem tazelemek yerine bu farı fırça ile alarak alt kirpik dibine kalem-liner hizasından sürüp, makyajımın da sürekli buğulu görünmesini sağlıyorum.


Renk daha yakından görünüyor, içinde minik ışıltılar da var. Karıştırdığım renge göre hafif ışıltı da veriyor. Ama benim asıl kullandığım favori rengim dediğim gibi kahverengi. Bu koleksiyon da ne yazık ki artık Essence standlarında yer almıyor, bütün koleksiyonlar gibi bu da çabucak bitmişti.
Sevgiler..

3 yorum:

  1. rengi tam benlkmş :) güzel günlerde kullan cnm :) hala olsaydı alırdım. ama bu aralar neye elimi atsam kuruyor :(

    YanıtlaSil
  2. @pekbilmiş.. essence koleksiyon ürünlerini çok az getiriyor o nedenle kalmıyor.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. mor gıbıde durmuŞ hafıf ışıktan sanırım ama kalıcı bır reng gibi gule gule kullan ....

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...