28 Ağustos 2012

Günün Ojesi.. Rimmel London 460 Limealicious..

Günaydın. Bu aralar Rimmel ojelerden gidiyorum yine, bugün de sabah erkenden sürdüğüm 460 numara Limealicious var tırnaklarımda. Kendisi 60 Seconds serisinden yani 60 saniye içinde kurumayı vaad eden ojelerden. 60 saniye değilse bile 2-3 dakika içinde kuruduğu doğru, ayrıca geniş fırçası sayesinde kolayca sürülüp, iki katta tamamen kapatıyor. Akşam kız kıza buluşmadan geç geldiğim için oje değiştirememiştim o sebeple sabahın körü sürdüm evden çıkmadan ve hemen kurudu. 



Dün sürdüğüm pembe ojeleri sabah çıkardığım için yarı karanlıkta gözüm görmemiş biraz kenarlarda kalmış malesef, bunu daha sonra gün ışığına çıkınca farkettim..




Neyseki uzaktan belli olmuyor. 

Bugünkü ojemiz de böyle. Rimmel London'ın ojeleri hakikaten güzel ve kaliteli ojeler ve fiyatları da oldukça uygun sayılır. Bende şu anda nispeten çok az rengi var. Geri kalanları da sırayla alıp seriyi tamamlamayı düşünüyorum.
Bu arada bugün bir daha yazamazsam 30 Ağustos Zafer Bayramınız çok çok kutlu olsun ve bugünü lütfen bayram gbi yaşayın.
Sevgiler.

9 yorum:

  1. Rengine bayıldım sanki içinde sarı yansımalar var gibi. Çoğunlukla oje süremesem de bu rengi istiyorum

    YanıtlaSil
  2. rengi çok güzel yaa,ben rimmel kullanmadım hiç,ama alasım geldi..buarada oje kurutucu istersen belki vardır da :) inglot dry&shine tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  3. @luna..beğenmene sevindim ..:-)
    @ariannaluisa.. thnx..
    @balgözlükız.. rimmelin serisini tamamlamayı düşünüyorum ben de kesin.. oje kurutucu da inglot hiç denemedim ama bakarım ona da..teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Rengi cok guzelllllllllllllllll bayildimmmmmmm :))))

    YanıtlaSil
  5. @senabilen.. teşekkürler.. sana da alalım..

    YanıtlaSil
  6. tatlım bayıldım watsons alışverişimde aldımmı acaba diye bir koşu oje çekmeceme bakıcam eğer almamışsam acil alıcam:)

    YanıtlaSil
  7. yokmuş tatlım,ilk gidişimde sepete atıcam:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...