15 Ağustos 2012

Ağustos ayı Lila Kutu Geldi...

Lila kutumuz bu ay da erkenden geldi. Bu sefer neyseki çok hayal kırıklığı yaşamadık, kutumuz baya bir kendini toplamış. Önümüzdeki aylarda daha iyilerini bekliyoruz tabi.

 Ürünlerimiz toplu halde..



PCO Sheep Placenta  yüz maskesi. sanki böyle bir ürün daha önce de gelmişti. Bana gelen cilt lekeleri üzerine etkili olan ama bu tür ürünlerden bir kullanma ile fayda almak imkansız. Yine de deneyeceğim tabi.

 Dil fırçası ve macunu. Bunu dün hemen denedim fırça harika ama macunun tadı çok kötüydü. Nırmak diş macunu ile kullanmaya devam edeceğim.

 Aviva gül esanslı duş jeli. Çok fazla duş jelim oldu artık ama bunu da kullanacağım tabi. Kokusuna henüz bakmadım umarım güzeldir.

 Petal Fresh şampuna ve saç bakım kremi. Tek kullanımlık, dün hemen kullandım ama karar vermek imkansız tabi tek kullanımla.


 Bu da argan yağlı bakım şampuanı, bir seferden fazla kullanılabilir diye umuyorum. Eğer memnun kalırsam tam boyunu da almayı düşünürüm. 350 ml.'li 24 TL. imiş ki uygun bir fiyat.

Rare Blossom ürünlerini denemeye bayılıyorum, bu anti aging kreme de çok memnun oldum. 


 Ve kutunun sürprizi Golden Lady compact powder..

 Görüldüğü gibi çantada taşımak için çok uygun, koruyucu kapaklı bir ürün.


Bana gelen 05 numarası. Kısa sürede deneyip elimdeki diğer pudralar ile karşılaştırmasını yapacağım. Özellikle de çok memnun kaldığım FlorMar'ın compact pudrası ile.

Kutuda bir de resmini çekmeyi unuttuğum Rebul'un Mandarine Kolonyası var. Kolonya pek kullandığım bir şey değil ama artık bu değişik kokulu kolanyalar parfüm gibi oldular resmen. Ben de bunu çantama attım arada özellikle metrobüslerde fena koku aldığım yerlerde burnuma dayayarak kullanmayı düşünüyorum.
Bu ayki kutudan genel olarak memnun kaldım, umarım Lila Kutu böyle devam eder. Gelecek ayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...