18 Temmuz 2012

Yves Rocher Alışverişim..

Geçenlerde sevgili ojemrujumrimelimin blogunda yazdığı Yves Rocher Coulers Nature rujların ne kadar güzel olduğunu okumuştum. onda olan 01 numaralı pembe renkdi. Rujların matlığı ve kalıcığı hoşuma gittiği için hafta sonu gidip alayım diye konuşurken, o gün indirimin son gini olduğunu hatırlattı bana. Ben de hemen Yves Rocher internet sayfasından istediklerimi alıverdim. Yanlız kargonun gelmesi biraz uzun sürdü tam 1 hafta bu konuda çok hoşnut olduğumu söyleyemeyeceğim çünkü pek çok firma neredeyse ertesi gün kargoyu yolluyorlar. Bu bakımdan bir daha mağazadan alışveriş yapacağım diyebilirim. Sayfada 2 adet ruj beğenmiştim, onların yanına çok methini duyduğum Sexy Pulp maskarayı da ekleyiverdim. 75 TL.'yi geçtiğim için kargo ücreti alınmadı ve 3 ürüne de bir adet spor çantası hediye geldi. 

 Yves Rocher ürün kataloğu..

 05 ve 07 numaralı rujlar..  Dudakta hafif mat yapıda ama rahatsızlık vermeden çok kalıcı olmasa da iyi bir süre kalıyorlar.



 05 numara..


 07 numara..

İşte daha önce niye denemedim dediğim Sexy Pulp maskara.. Dün biraz denemiştim ama bugün ilk defa olarak sürdüm, kirpiklerimi hem uzattı, hem ayırdı hem de hafifçe dolgunluk verdi. Fiyatı da promosyonlu olarak 35.90 TL. Fiyat/performans açısından oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Sanırım birkaç tane çok sevdiğim maskaram hariç diğerleriyle vedalaşma zamanım geldi.

İşte bu da hediye çantam. Seyahate giderken, sporda, hafta sonu kullanabileceğim bir çantaymış beğendim.

Yves Rocher indirimi sona erdi ama bu Sexy Pulp'da hala promosyon var, mağazalara gidip deneyebilirsiniz. Ayrıca Yves Rocher ürünleri hakkında diğer yazılarımı da blogda bulabilirsiniz.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. Ben sitesinden alamadım , çantayıda kaçırdım tabi :( Mağazasına gittim direk , çok aceleciyim ya :(

    Güle güle kullan canım , çok güzeller özellikle rimel :)

    Bana da beklerim ;
    http://rimellikiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. @rimellikız.. teşekkürler.. siteyi izle yine ara ara yapar indirim yves rocher.. bloguna da bakıyorum hemen..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...