8 Şubat 2012

Bitirdiğim Ürünler

İlk gün ilk heyecan olduğu için biraz fazla post hazırlamak istiyorum. Sırf  kullandığım  makyaj malzemesi ve oje konusunda elimde sonsuz kaynak var zaten bu bakımdan sıkıntımız yok. Sıkıntıyı ancak iş yoğunluğu sırasında yaşayabilirim.
Şimdi gelelim bir süredir kullanıp bitirdiğim ürünlere.. Bunların ilki L'oreal Paris Matte Morphose fondoten.. Bunu geçen kurban bayramında Antakya'ya gittiğimde almıştım yani kasım ayından beri  3,5 aydır kullanıyorum. Benim gibi yağlı-karma parlayan bir cildiniz varsa çok uygun bir fondoten.. Parlamayı öğlen saatlerine kadar önlüyor.



Ben extra matlık için Pastel'in Mattifying Jel'ini de sürüyorum. Bu ürünüden de çok memnunum. Şimdiye kadar 4-5 adet kullanmışımdır herhalde, bittikçe alıyorum.  Ürünle ilgili tek sıkıntım ürün bitmek üzereyken artık içinde bulunduğu tüpün sıkılamaz hale gelmesi. Bu nedenle de tüpü kesip başka bir kutuya nakletme operasyonu yapmak zorunda kalıyorum. Kozmetik ürünlerini yapanlar, bu ürünleri piyasaya sürmeden gerçekten ürünleri sonuna kadar kadar kullanmayı da test etmeliler bence.. Aşağıdaki resimde son operasyonu görüntüledim..



Tüpü güzelce kestim ve içinde kalanı Starbucksdan aldığım karıştırma çubuğu yardımıyla küçük kutuma aktardım. Böylece ürünü son damlasına kadar rahatça kullanabileceğim.

Geçtiğimiz ay içinde 2 sene kullandıktan sonra bitirebildiğim başka bir ürün de NARS Nico aydınlatıcı oldu. kendisinden çok memnunum. Süper kaliteli bir ürün, yenisini de alacaktım, ancak Aralık ayı Vanilya Clup kutusunda Jill Iredale'in deneme boyu aydınlatıcısı geldiği için, mecburen önce onu bitireceğim. Zaten gece makyajı için yine NARS'ın Albatros adlı diğer harika aydınlatıcısı da var elimde.. Bazen gündüz makyajında bile kullanıyorum onu, benim gibi ışıltı ve sim meraklısı bir insan için harika olduğunu söyleyebilirim..

Sevgiler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...